Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[tut][dl]To co mam z Parima (questy)

warnox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

miałem czekać aż inna osoba udostępni to bo owa miała dziś to dać, ale taki spam na gg żę nie wyrabiam :D

Daje wam to co mam z plików (nie mam bazy )

co wy tam macie w tych questach jak według mnie tam nic niema

@edit zobaczyłem teraz że game nie jest do końca ściągnięte wiec nie używać

Opublikowano

Szczerze mówiąc to tu pół questów nie jest jego tak na marginesie jest on pro elo quester a własnych questow nie napisze tylko kogos dodaje

-- QUEST BY GRAYST.PL

--quest by Nexaria.pl-- 

------------QUEST XANTRIEL------------1----------DUNGEON DLA PARIM.PL-----------2-----ZAKAZ KOPIOWANIA I ROZPOWSZECHNIANIA------3----------------WSZELKIE PRAWA ZASTRZEŻONE------------------------4 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-- --

-- Quest SM_z_item by Veygr dla Parim --

-- --

-- Zgodnie z ustawa z 4 lutego 1994 o prawie autorskim i prawach pokrewnych (D. U. 1994/24/83) --

-- za naruszenie praw własnosci poprzez kopiowanie, powielanie i rozpowszechnianie --

-- przedstawionych tresci bez zgody własciciela --

-- grozi grzywna oraz kara pozbawienia wolnosci od 6 m-cy do lat 5 (art. 115.1) --

-- --

-- Wszelkieprawa zastrzeżone, zakaz kopiowania całości lub części questu. --

-- --

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

szkoda komentowac tego goscia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...